Weboldal készítés árak 2021 Budapest Budapest


Létrehozás dátuma: 2024-01-21 00:00:00Weboldal készítés árak 2021 Budapest Budapest


Weboldal készítés árak 2021 Budapest Budapest

Milyen költségekkel számolhatunk hazánkban 2021-ben a „weboldal piacon”?


Nem egyszerű a dolog, ugyanis kishazánkban, és különösképp fővárosunkban, elég széles skálán mozognak az árazások a weboldal készítés, webdesign tekintetében. Ennek fényében nem is tudjuk pontosan meghatározni az összeget, hisz számos szempont szerint változhat a végösszeg. Számtalan ezzel foglalatoskodó társulat lelhető fel, így nehéz kihívás előtt állsz, ha az a célod, hogy megtaláld a számodra árban és minőségben is legmegfelelőbb eredményt nyújtó céget. Jó, ha tisztában vagy azzal, hogy sajnos mindegyik ezzel foglalatoskodó cég célja országunkban, legfőképp ismételten Budapesten, hogy minél több lehetséges ügyfelet verbuváljon, így előfordulhat, hogy túl szép képet fognak magukról festeni, hogy becsábítsanak, de emögött nem mindig van megfelelő tartalom. Talán nem meglepő, hogy minden weboldalkészítéssel tevékenykedő cég professzionálisnak, alkotószelleműnek állítja be magát, és persze multi cégekkel állnak kapcsolatban. Rendkívül körültekintőnek, alaposnak kell lennek, nyitott szemmel és füllel kell járnod, hogy ki tud szűrni, hogy valójában mit is tud nyújtani valójában egy ilyen cég, mi van a színfalak mögött, mi a valós és mi a színház. És akkor még nem is beszéltünk az árazásról! Nyilván egy vállalat webhely elkészítése magasabb költségekkel jár, mintha egy egyéni, saját honlapot szeretnénk elkészíttetni.
 


Milyen költségekkel számolhatunk céges weboldal készítésekor?

Hazánkban bevett szokás, hogy nagy százalékban nem találunk konkrét árlistát weboldalkészítéssel kapcsolatosan az ezzel foglalatoskodó cégek weblapján. Vajon ez jó vagy rossz elgondolás? Bizonyosan ennek is oka van. Beismerem, hogy sokáig a mi cégünk sem tárta nyilvánosság elé árlistánkat. Aztán akadt két okunk is a változtatásra.
A legegyszerűbb oka a lépésünknek nem más, mint, hogy az itthoni átlagárakhoz képest a mi árazásunk jóval kedvezőbb a konkurens weboldalkészítőkéhez viszonyítva, mert az az üzletpolitikánk, hogy mi a tudást helyezzük előtérbe az árversennyel szemben. Aki a mi csapatunkat bízza meg, az ár-érték arányban garantáltan jól jár, ugyanis minőségi, pontos, precíz munkát adunk ki kezeink közül. A másik ok is elég nyilvánvaló, hisz manapság aki akarja, tud információt gyűjteni az árainkról. Vannak már erre lehetőségek.

Beszéljünk inkább arról, hogy mi célt szolgál egy weboldal!
Milyen céllal akarod létrehozni a weboldalad?

Ez egy nagyon lényeges felvetés! Tudnod kell határozott elképzelést felvázolnod, hiszen ez a kérdés adja az alapját az egész tervezési eljárásnak, ez lesz a célkitűzésünk.
Egy kis segítség, hogy milyen célzattal készítenek általában weboldalakat. Az alábbi válaszokkal találkozunk leggyakrabban:
●    Értékesítés az internet segítségével. pl.: szolgáltatás, termék
●    Bolti árusítás mellé online eladás bevezetése
●    Bolti árusításról online értékesítésre váltás
●    Termékeink, szolgáltatásaink ismertségének növelése
●    Céged kommunikációjának modernizálása
●    A hitelesség miatt, hogy megbízhatóbb képet vázolj a vállalkozásodról

Ha ezek megvannak, már el lehet indulni valamilyen irányba.
Pár példát vázolnék ezzel kapcsolatosan:
Tegyük fel, hogy most úgy gondolod, hogy nincs szükséged többre, mint egy szimpla cégbemutató weboldalra, de esetlegesen a jövőben elképzelhető, hogy online értékesítés is szóba jöhet, akkor egyszerűbbé teheted már az elején a folyamatot azzal, hogy már az alap bemutatkozó oldal készítésekor készítenek webshop lehetőséget, amit a későbbiekben már csak aktiválni kell.

Abban az esetben, ha tudod, hogy az oldal nagy látogatottságot, forgalmat fog bonyolítani, ajánlatos nagyobb tárhellyel rendelkező csomagot választani, hogy a későbbiek folyamán ne ütközz fennakadásokba egy esetleges leállás, és az ebből eredő kiesés miatt.
Amennyiben tudod, hogy a weboldalad központi helyet foglal el céged mindennapjaiban, fontos lenne átgondolni azt az opciót, hogy plusz lehetőségekkel vértezd fel az oldalt, mint például egy élő chat, vagy chatbot alkalmazásával.

Kiket szeretnél elsősorban megszólítani?

Az oldalad fejlesztésén dolgozók feladata könnyítéseként ajánlatos átgondolni, hogy milyen célközönségnek szeretnél üzenni elsősorban. Nem elhanyagolható tényező ez ugyanis sem a kinézet miatt, sem rendeltetése miatt.
Gondold végig a hagyományos demográfiai, pszichográfiai paramétereket. Fontos szempont a felhasználók neme, kora, az eszköze, amiről internetezik, a műveltségi szintje, jövedelme.

Marketingstratégiai szempontból is érdemes ezt a felmérést elkészíteni.

Hogy fogják megtalálni a weboldalad?

Szoros összefüggésben van az előzőekben felsoroltakkal. Meghatározó tényező a fejlesztés is, de legjobban az oldal elkészítését követően a marketingszolgáltatások segítségével lehet egy pontosabb eredménnyel szolgálni.
Az oldalad elkészültével még fog áramlani a vevők tömkelege. Természetesen az más, ha már más felületen ismertté vált márkával foglalkozol, vagy egy olyan iparágat hirdetsz, ami sok ember számára ismert.

Ha készen van a weboldalad, szükségesé válhat keresőoptimalizálás alkalmazása, amikhez szükségesek tartalmak, így ha megfelelő tudású fejlesztőre esik a választásod, magad dolgát könnyíted meg azzal, hogy profi munkát nyújt át seo szempontjából.
Szót kell ejtsünk a Facebook, Google oldalakon történő promotálásról is. Ebben az esetben jó, ha van pár céloldalad, melyeket a reklámozáshoz használsz, vagy ha szakszerű írott és képi megjelenítés lelhető fel a weboldalon.

A website-od és a marketingstratégia hogy függ össze?

Végül egy nagyon fontos felvetés, hisz nem túl gyakori, hogy egy cég csak weboldalon hirdeti magát.
Tartsuk szem előtt webes és a klasszikus eszközöket is!

A klasszikus, azaz a hálózathoz nem kapcsolódó kifejezésnél azt kell átgondolnod, hogy merre irányítod azokat, akik érdeklődnek, miként veszed fel őket az adatállományodba, mely módszerrel tudod a webes és az offline oldalakat összehozni. Miként kapcsolódnak ezek össze?
Az interneten történő reklámozás esetében átláthatóbb a szituáció. Szedd össze, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésedre jelenleg, és melyek azok, amiket még igénybe szeretnél venni a későbbiekben. Majd vesd össze, hogy ezeket hogyan lehet összeköttetésbe hozni az oldaladdal. Nézzünk pár lehetőséget: felvitel az email listára, beágyazni a közösségi profilokat, integrálni analitikai eszközöket.

Alapvető jellemzők, amik minden weboldalon kötelező jellegűek

Bármilyen jellegű website készítését is kéred, tudnod kell, hogy mik azok, amiket mindenképp elvárhatsz a megrendelésedért cserébe. Véleményem szerint 2021-ben elvárható, hogy mobil készülékeken is minden fennakadás nélkül működjön egy weboldal, vagy ha esetlegesen te szeretnél az oldaladon módosítani adatokat, esetleg feltölteni képet, leírást, akkor gond nélkül meg tud tenni. Vegyük most szemügyre ezeket!

Személyre szabott tervezés

Magától értetődő kritérium. Megkövetelhető, hogy egy üres lapra egy szépen elkészített weboldalt nyújtsanak neked, ami egyedi, rád szabott megjelenéssel rendelkezik.
Ezen tulajdonságok mellett lényeges szempont az is, hogy megbeszélés során meg tudjuk adni, hogy mely célcsoportot szólítsa meg; fogalmazzuk meg azt is, hogy mik a célkitűzéseink, mert ezek segítségével tudunk egy irányt adni a webdizájnunk kialakításánál. Talán nyilvánvaló, hogy mással lehet megfogni a mai tiniket, fiatalokat, mint az érettebb generációt.

Többek közt ez is egy okom arra, hogy ne alkalmazzam ugyanazokat a sémákat, ne legyenek a munkáim egy kaptafára gyártottak. Gondolj bele, milyen csalódottsággal töltene el, ha az egyedinek gondolt dizájnod szembejön veled egy másik weboldalnál is, hisz ugyanannyi belefektetett energiával már testre szabott megoldást is nyújthattak volna.
Talán egy esetben nézhetjük el ezt a megoldást, hogy ha nagyon szorít az idő, és sürgős megoldásra van szükség. Ebben az esetben valóban nem nagyon van más lehetőség, mint egy meglévő sémához nyúlni.

 Ésszerű struktúra

Ismét egy olyan jellemző, aminek alapvetőnek kell lennie. Az ösztönös megérzésekre különösen figyelünk. Kulcsszerepe van annak, hogy mit hol keres egy felhasználó, és milyen sikerességgel találja meg. Sok-sok apró dolgot kell ebben az esetben is figyelembe vennünk, alaposan megtervezni, hogy a menü hogy legyen elhelyezve, könyvtárfelépítés szisztémája milyen legyen; a legapróbb dolgokat is ki kell dolgozni, például hova rakjuk a gombokat.

A weboldal betöltési sebessége

Nagyon fontos, hogy a website milyen gyorsasággal tölt be, többek közt a felhasználók oldaláról nézve is, de a keresőoptimalizálást is nagyban befolyásolja. Hiszen a mai felgyorsult világban, ki az, aki kivárja, amíg hosszúnak tűnő törtmásodpercek telnek el, míg betöltődik egy weboldalt, ezzel rontva az esélyeidet.
SEO oldalról nézve sem elhanyagolható tulajdonság, fontos növelni a betöltési sebességet. Igaz, hogy ellentmondásokkal találhatjuk szemben magunkat, hogy a Google keresőmotorja milyen fontossági sorrendben veszi alapul a betöltés sebességét, de úgy gondoljuk, hogy jobban járunk, ha erre is figyelünk.

On-site keresőoptimalizálás

Az on-site SEO esetünkben alapfelszereltség a csomagjainkhoz. Konkrétan ez azt jelenti, hogy úgy állítjuk be az oldalt, hogy az internetes keresőmotorok –pl. Google – találatai közt minél előnyösebb helyre légy rangsorolva.
Többek közt ide sorolhatók a jól megválasztott url-ek, az oldalad tartalmi része, tömörítettsége, belső linket, képek alt címkéi.

A célközönséged megszólítása

Amennyiben megfelelően alakított website-ot terveztetnél, akkor egy teljes mértékben sajátos, egyéni, a célközönséged számára jellemző tartalmat kell felmutatnod. Egy találó, eredményorientált írás ugyanolyan nehézségeket vethet fel, mint a weboldalt elkészíteni.
Nálunk saját szövegírókra hárul ez a feladat, hisz ez egy különálló foglalkozás, melyhez megfelelő szakmai tudás és hozzáértés megléte szükséges.

Reszponzív elv alapján működő website

Ugye nem kell bemutatni, hogy manapság már milyen sokféle eszközről érhető el az internet? Szerencsére túlléptünk a helyhez kötött megoldásokon, és talán minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az emberek nagyon nagy százaléka rendelkezik mobilkészülékkel, tablettel. Ezért is elvárható, hogy ezeken az eszközökön gond nélkül jelenjenek meg a weboldalak.

Szerkeszthetőség

Biztosan te is egyetértesz azzal, hogy előfordulhatnak olyan esetek, mikor egyszerűbb saját kezűleg végezned pár kisebb alakítást az oldaladon, és nem szükséges a fejlesztő segítségét igénybe venned. Mi arra törekszünk, hogy minden megrendelőnk számára elsajátíthatóvá tegyük a fontosabb funkciókat. Ilyen például az, hogy fel tudj tölteni, le tudj cserélni te is tartalmakat, gondolok itt egy esetleg egy cikk írására, majd annak megjelenítésére az oldalon.

 

<-- Vissza a Weboldal készítés árak 2021 Budapest Budapest blog oldalra!

További cikkeink

Personal development Budapest Budapest

Premium Secrets For Your Personal Development Needs


There are many, many self help techniques available. Which ones to follow and how to successfully follow them are two questions that most people find themselves asking. This article contains straightforward tips and advice to lay out the best self help methods and how you can go about choosing and implementing them. We can help you achieve your professional as well as personal goals. Give us a call now for a free assessment:

+36706290690

Elolvasom →

használtautó vásárlás Budapest Budapest

Mire figyeljünk, ha használt autót vásárolunk?

 
Manapság nagy népszerûségnek örvend a használtautó-vásárlás. Mind hazai, mind külföldi viszonylatban nagyon sokféle jármû közül választhatunk. Nehézség akkor adódhat, ha online beleszeretünk egy autóba, viszont a hirdetésben nincsen minden információ feltüntetve, például nem tartalmazza az esetleges jármûvet érintõ hibákat. Sokan invesztálják pénzüket autóvásárlásba, az elõzetes ismeretek nélkül azonban sokszor megbánják az üzletet. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy bizonyos dolgokkal tisztában legyünk, mielõtt használt autó vásárlása mellett döntenénk.

Elolvasom →

Vegán hamburger Budapest

Vegán hamburger? Miért is ne?

Napjainkban egyre nagyobb teret hódít a vegán hamburger. Vajon miért? Manapság sokkal tudatosabban étkezünk, mint korábban, hiszen egyre inkább hangsúlyt fektetünk a természetes alapanyagok felhasználásra, illetve az egészséges életmód kialakítására. Gondoljunk csak arra, hogy kiskorunkban mit hajtogattak mindig a felnőttek: „A sok gyümölcstől és zöldségtől leszel egészséges!” – ez nem véletlen, hiszen abszolút igaz ez a kijelentés. A húsmentes életstílus kialakítása egy kardinális kérdés az egészség körében. Hosszútávon mindenképp előnyös az emberi szervezetnek, de számos áldozattal jár. Például le kell mondanunk a gyorséttermekről, az isteni hamburgerekről... Nem, nem és nem! Hiszen a vegán hamburgert pontosan ezért (is) találták ki!

Elolvasom →

használtautó vásárlás Budapest

Mire figyeljünk, ha használt autót vásárolunk?

 
Manapság nagy népszerûségnek örvend a használtautó-vásárlás. Mind hazai, mind külföldi viszonylatban nagyon sokféle jármû közül választhatunk. Nehézség akkor adódhat, ha online beleszeretünk egy autóba, viszont a hirdetésben nincsen minden információ feltüntetve, például nem tartalmazza az esetleges jármûvet érintõ hibákat. Sokan invesztálják pénzüket autóvásárlásba, az elõzetes ismeretek nélkül azonban sokszor megbánják az üzletet. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy bizonyos dolgokkal tisztában legyünk, mielõtt használt autó vásárlása mellett döntenénk.

Elolvasom →

Personal development Budapest

Premium Secrets For Your Personal Development Needs


There are many, many self help techniques available. Which ones to follow and how to successfully follow them are two questions that most people find themselves asking. This article contains straightforward tips and advice to lay out the best self help methods and how you can go about choosing and implementing them. We can help you achieve your professional as well as personal goals. Give us a call now for a free assessment:

+36706290690

Elolvasom →
Oldal bemutatása
Blog oldalunkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a hazai Kis- és középvállalkozások Online jelenlétét a digitális marketing legmodernebb eszközeinek felhasználásával. A honlapunkon való megjelenéshez kérlek jelentkezz be kapcsolati oldalunkon.
Linkek

Kiemelt Partnereink:


Kerti pavilon
Mindentviszunk.hu Lomtalanítás
6 puttonyos tokaji aszú rendelés
Konyhabútorok
Előtető
Autochip.hu

mellplasztika, Zahnbehandlung Ungarn

Zahnbehandlung Ungarn
mellplasztika, Zahnbehandlung Ungarn - Versek
- menedzserszűrés
- Hamvay Lang Down pillows
- konténer rendelés

- Jóga: jóga
--------------------------------------

-online marketing ügynökség

- online borrendelés

- Chiptuning

- Chip tuning video

- Wikipedia

Számítástechnikai partnereink:

- iphone szerviz

Külföldi partnerek:

- Selfesteem2go.com
- Motivational quotes
- MMC chiptuning
- Digitális marketing
- online marketing
- keresőoptimalizálás
- Szeptest.com
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad
Konténer rendelés, Sittszállítás Budapest
 
Konténer rendelés, sittszállítás Budapest
Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Kiemelt linkeink
Nem működő CURL function.
Linkeink
Nem működő CURL function.